Wachttijden

Let op: Er zijn twee verschillende soorten wachttijden. De Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en de datum van deze afspraak (de intake). De Behandelwachttijd is het aantal weken tussen de datum van de intake en de start van de behandeling.

Basis ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Alle aandoeningen
4 weken
0 weken
Gespecialiseerde ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
14 weken
0 weken

Onder Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
Angststoornissen
36 weken
0 weken

Onder Angststoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Angststoornissen
Bipolaire stemmingsstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Bipolaire stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Bipolaire stemmingsstoornissen
Depressieve stemmingsstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Depressieve stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Depressieve stemmingsstoornissen
Diagnose onbekend
36 weken
0 weken

Onder Diagnose onbekend vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Diagnose onbekend
Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
Neurocognitieve stoornissen
36 weken
0 weken

Onder Neurocognitieve stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurocognitieve stoornissen
Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
36 weken
0 weken

Onder Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Persoonlijkheidsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Persoonlijkheidsstoornissen
Restgroep
36 weken
0 weken

Onder Restgroep vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Restgroep
Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
36 weken
0 weken

Onder Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
36 weken
0 weken

Onder Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
36 weken
0 weken

Onder Trauma en stressorgerelateerde stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
Voedings- en eetstoornissen
36 weken
0 weken

Onder Voedings- en eetstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Voedings- en eetstoornissen

Cliëntervaringen

Scores

(Gebaseerd op 40 ervaringen)
8,1/10
9,6/10
9,6/10
9,0/10
8,6/10

De gang van zaken in de instelling (Kwaliteitsstatuut)

Alle zorgaanbieders in de ggz hebben een ‘kwaliteitsstatuut’. In het kwaliteitsstatuut beschrijft een aanbieder onder meer met welke klachten je terecht kunt en hoe het zorgtraject is geregeld. Je kunt het hele kwaliteitsstatuut vinden op de website van de aanbieder, of er naar vragen als je er bent. Hieronder kun je lezen hoe een aantal zaken bij de aanbieder is geregeld.

Zorgaanbod

Wat is de algemene werkwijze in de praktijk?

PsyMens is een laagdrempelige en op de hulpvraag afgestemde middelgrote instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg met een medisch specialistische erkenning. Wij bieden een goedgekwalificeerd, gevarieerd en multidisciplinair behandelaanbodaanbod voor volwassenen en voor kinderen en jongeren met uiteenlopende psychische problemen. Dit kunnen psychische en/of psychiatrische problemen zijn die wat betreft de aard en ernst kunnen variëren. Bij minder ernstige problematiek bieden wij u een behandeltraject in de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) / Mono disciplinaire setting. Wanneer de problematiek complexer is, vindt behandeling plaats in de Specialistische GGZ (SGGZ) / Multidisciplinaire setting. Ook wanneer uw psychische of psychiatrische klachten al langer (chronisch) aanwezig zijn, kunt u bij PsyMens terecht. Naast de gesprekken op locatie bieden wij de mogelijkheid om de behandeling via beeldbellen thuis te doen. In overleg met uw behandelaar, kunt u ervoor kiezen om de behandeling geheel online te doen, waarbij ook de sessies via beeldbellen plaatsvinden. Of u kiest voor een mengvorm waarbij u online sessies afwisselt met gesprekken op locatie (face-to-face gesprekken). U krijgt via onze webomgeving informatie over uw klachten en hoe u daarmee het beste kan omgaan, u krijgt huiswerkopdrachten die u daarna met uw behandelaar kunt doorspreken. Via onze webomgeving kunt u op een veilige manier met uw behandelaar communiceren. PsyMens streeft ernaar hooggekwalificeerde zorg te leveren, zorgvuldig afgestemd op uw problematiek of die van uw kind of gezin. We werken daarom uitsluitend met methoden van diagnosticeren en behandelen waarvan de effectiviteit is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek en door de richtlijnen geldend in de GGZ worden geadviseerd. Uw behandeling begint altijd met goede diagnostiek en advies. Alle vormen van behandelen en begeleiding die resultaat opleveren bij de verschillende psychische en psychiatrische problemen staan beschreven in onze zorgprogramma’s en zorgpaden. Afhankelijk van de situatie en problematiek doen wij u een voorstel voor een behandelplan. Uitgangspunt is daarbij altijd dat wij zoveel zorg geven als nodig, maar nooit méér dan nodig is: U krijgt zorg op maat, dus goedgekwalificeerde zorg.

Met welke klachten kun je terecht?

Onbekend

Kun je terecht voor hoogspecialistische behandelingen (3e lijns ggz)?

Nee, dit soort behandelingen bieden wij niet.

Welke andere speciale behandelingen zijn er?

  • Dubbele diagnose (aanbod specifiek gericht op behandeling van bijvoorbeeld verslaving icm een psychische stoornis of een eetstoornis icm PTSS), namelijk:

  • Mensen met een (licht) verstandelijke beperking

Aanmelding en intake

Hoe verloopt de aanmelding?

Aanmelding en intakeU bent naar ons verwezen door de huisarts, praktijk-ondersteuner (een psycholoog die nauw samenwerkt met de huisarts in een huisartsenpraktijk), door een hulpverlener van een GGZ-instelling of het buurtteam. Ook kunt u verwezen zijn door een andere arts of medisch specialist. Uw verwijzer(huisarts, behandelaar GGZ-instelling, kinderarts, buurtteam) kan u direct elektronisch aanmelden via Zorgdomein of door het formulier dat daarvoor bestemd is op onze website in te vullen. Of u kunt uzelf aanmelden, bijvoorbeeld door telefonisch contact op te nemen met het secretariaat of het formulier in te vullen, waarna het secretariaat met u telefonisch contact opneemt. Tijdens het telefoongesprek krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen. Zodra de officiële verwijsbrief van uw verwijzer bij ons binnen is, maken we een afspraak voor een telefonische screening. Dit gesprek vindt in de regel binnen een à twee weken na binnenkomst van uw officiële verwijsbrief plaats, en dient ertoe om een indruk te krijgen van uw klachten dan wel – in geval van Kind en Jeugd - van de problemen van uw kind. Op basis daarvan kunnen wij nagaan of wij u de juist hulp kunnen bieden. Dit voorkomt dat u onnodig wacht op een eerste intakegesprek. Wij streven ernaar het eerste intakegesprek binnen vier tot zes weken ná de aanmelding te laten plaatsvinden. U wordt door het secretariaat van PsyMens uitgenodigd voor dit eerste intakegesprek met uw behandelaar.Ook voert u in de intakefase (een) gesprek(ken) met uw indicerend regiebehandelaar (soms is deze dezelfde als de behandelaar). Indien binnen PsyMens meerdere zorgprofessionals betrokken zijn bij de intake bij u of uw kind, is hij of degene die uiteindelijk de indicatie vaststelt en het eerste aanspreekpunt voor u is.In geval van crisis kunt u soms sneller bij ons terecht. Informatie over onze actuele wachttijd kunt u terug vinden op onze website www.psymens.nl. Tijdens de intake bespreken wij met u de klachten, uw visie op de problemen, uw zorgen én uw verwachtingen van de behandeling.

Hoe verlopen intake en diagnose?

De informatie uit de intakegesprekken die met u en – in geval het uw kind betreft – met uw kind zijn gevoerd worden in het multidisciplinaire patiëntoverleg (MDO) besproken. Dit MDO vindt binnen PsyMens plaats onder voorzitterschap van een psychiater of een klinisch psycholoog. Uw behandelaar en uw indicerend regiebehandelaar zijn in dit MDO aanwezig.Wanneer de intakegesprekken onvoldoende helderheid verschaffen over de aard en ernst van de aanwezige problematiek, krijgt u - of in geval het uw kind betreft uw kind - een psychodiagnostisch onderzoek aangeboden. Het psychodiagnostisch onderzoek bestaat uit drie onderdelen: • de onderzoeksfase• het indicatieoverleg• het adviesgesprekElk psychodiagnostisch onderzoek bestaat uit een aantal deelonderzoeken, afgestemd op de specifieke problematiek. Voor elke stoornis zijn onderzoekshandleidingen ontwikkeld die bestaan uit verschillende deelonderzoeken. De onderzoeken worden zoveel mogelijk door één onderzoeker afgenomen. Deze onderzoeker hoeft niet uw reguliere behandelaar te zijn. Op basis van de intake gesprekken, eventueel aangevuld met het psychodiagnostisch onderzoek, worden in het MDO conclusies en behandeladviezen geformuleerd, die vervolgens in een overzichtelijk rapport worden beschreven. De resultaten en adviezen voor verdere behandeling worden met u besproken. De indicerend regiebehandelaar draagt hiervoor de eindverantwoordelijkheid.U beslist zelf of u dit advies opvolgt en of u de behandeling start of niet. De hulpverlener zal vervolgens met u doornemen wat op dat moment de voornaamste klachten zijn en aan welke doelen gewerkt gaat worden. Deze afspraken worden vastgelegd in een behandelplan. Vanaf dat moment start(en) de behandeling(en).

Behandelproces

Hoe wordt het behandelplan opgesteld?

De informatie uit gesprekken die met u zijn gevoerd, eventueel aangevuld met het door u beschreven levensverhaal en de eventuele resultaten van het aanvullende psychodiagnostisch onderzoek worden door uw indicerend regiebehandelaar in het multidisciplinaire patiëntoverleg (MDO) ingebracht en worden daar besproken. In sommige gevallen is het belangrijk dat wij daarvóór dan wel daarná aanvullend nog informatie inwinnen bij uw huisarts, een voormalige behandelaar of andere betrokkenen. Wij doen dit uiteraard altijd in overleg met u en met schriftelijke toestemming van u.In bovengenoemd MDO overleg - waaraan meerdere behandelaren deelnemen en dat onder voorzitterschap staat van een psychiater of een klinisch psycholoog - wordt op basis van de ingebrachte informatie een conclusie en een behandeladvies geformuleerd. De resultaten en adviezen voor verdere behandeling worden vervolgens door uw regiebehandelaar met u besproken.Belangrijk in dit gesprek is dat u uw hulpvraag en de daarop geënte behandeldoelen samen met uw regiebehandelaar formuleert, zodat u zich in het uiteindelijke behandelplan herkend. Ook zullen er mogelijke keuzeopties met u worden besproken. Voor wat betreft de psychologische behandelingen betreft dat de keuze uit verschillende behandelopties, bijvoorbeelda. Langdurend versus kortdurend;b. Behandelmodaliteit, bijvoorbeeld Cognitieve Gedragstherapie of Schematherapie;c. Groepstherapie versus individuele therapie;d. Frequentie (1 x per week of 1 x per twee weken);e. Face to face- of blended-behandeling (combinatie van face-to-face en internettherapie).In sommige gevallen wordt door de psychiater geadviseerd om aanvullend medicatie te gebruiken. Met u wordt zorgvuldig besproken waarom het zinvol is om medicatie te gaan gebruiken, wat daarvan de eventuele nadelen zijn (zoals bijwerkingen en verschijnselen die gepaard kunnen gaan met de afbouw) zodat u samen met de psychiater kan beslissen of u wel of geen medicatie gaat gebruiken. Uiteraard worden ook de verschillende medicamenten aan u voorgelegd. U wordt op deze wijze actief betrokken bij (de keuzes ter zake) uw behandeling. Bij de start van de behandeling wordt de indicerend regiebehandelaar opgevolgd door een coördinerend regiebehandelaar. In sommige gevallen zal dit dezelfde behandelaar zijn.Bij de start van uw behandeling krijgt u tevens van ons een tool in handen waarmee u uw eigen proces kunnen monitoren; de zogenaamde ROM-metingen. Dit zijn digitale vragenlijsten op grond waarvan de resultaten van de behandeling bepaald kunnen worden. PsyMens kent een eigen ROM-protocol waarin de verschillende meetmomenten staan beschreven die zijn gekoppeld aan de zorgpaden. Door in de intakefase uw scores op de ROM-meting te koppelen aan uw aanmeldklachten, uw hulpvraag, uw verwachtingen en de gekozen behandelmodaliteit kan op het volgende geplande evaluatie-moment in nauwe samenspraak met uw behandelaar worden vastgesteld of uw behandeling de gewenste richting in gaat of dat die dient bijgestuurd te worden. Indien de behandeling dient bijgestuurd te worden zal dat opnieuw in overleg met u gebeuren. Dit proces wordt herhaald tot het einde van de behandeling. Tijdens uw behandeling komt u dus meerdere malen (in verschillende fasen) met uw coördinerend regiebehandelaar in gesprek over het verloop van uw behandeling en vindt er gezamenlijke besluitvorming plaats omtrent de verdere invulling van uw behandeling. Dit proces wordt ook wel Shared Decision Making genoemd.

Hoe wordt de voortgang van de behandeling gevolgd?

De voortgang, doelmatigheid en effectiviteit van de behandeling wordt binnen PsyMens voortdurend gemonitord middels zogenaamde ROM-metingen. Voorafgaand aan de behandeling, tussentijds (zoals vastgelegd in het betreffende zorgpad) en aan het eind van de behandeling wordt aan patiënten gevraagd om ROM-vragenlijsten in te vullen. Wanneer een ROM meting door de patiënt is ingevuld, worden de uitkomsten met de patiënt besproken tijdens de evaluatie. Het behandelplan in combinatie met het relevante zorgpad vormt de leidraad voor evaluaties. Waar nodig wordt de behandeling in samenspraak bijgesteld. De evaluaties worden in het patiëntendossier geregistreerd. Wanneer de evaluatie een belangrijke wijziging in de behandeling indiceert, dient met patiënt een nieuw behandelplan te worden opgesteld (hierbij wordt ook de indicerend regiebehandelaar betrokken) of kan in overleg met patiënt worden besloten om intern, dan wel extern door te verwijzen. Ten slotte kan een evaluatie als gevolg van symptoomreductie of het niet voldoen aan de randvoorwaarden (over het algemeen na overleg in het MDO) leiden tot afbouw of beëindiging van de therapie.

Hoe wordt de behandeling geëvalueerd?

De coördinerend regiebehandelaar evalueert op de binnen het zorgpad beschreven wijze en momenten de voortgang, doelmatigheid en effectiviteit van de behandeling. Dit gebeurt onder andere middels bespreking van de uitkomsten van de ROM-vragenlijsten die de patiënt heeft ingevuld.Zowel tijdens de officiële evaluatiemomenten, als tussendoor, wordt aan de patiënt gevraagd hoe deze de behandeling ervaart en of er eventueel aanpassingen in het behandelplan of behandelproces gewenst zijn. Tevens wordt aan het einde van de behandeling naast een klachtenvragenlijst de CQi-GGZ (al dan niet naar wens anoniem), waarbij patiënt gevraagd wordt naar zijn/haar tevredenheid ten opzichte van de behandeling.

Hoe wordt de tevredenheid van cliënten gemeten?

Zowel tussentijds (in geval de behandeling langer dan een jaar duurt) als aan het einde van de behandeling (bij behandelingen met een doorlooptijd van korter dan een jaar) wordt middels afname van de CQi-GGZ bij de patiënt de tevredenheid over de behandeling alsmede over de behandelaar uit gevraagd. Er wordt actief gewerkt aan verbetering van de hieruit naar voren komende aandachtspunten.

Na de behandeling

Hoe worden de resultaten en vervolg besproken?

De informatie uit gesprekken die met u zijn gevoerd, eventueel aangevuld met het door u beschreven levensverhaal en de eventuele resultaten van het aanvullende psychodiagnostisch onderzoek worden door uw indicerend regiebehandelaar in het multidisciplinaire patiëntoverleg (MDO) ingebracht en worden daar besproken. In sommige gevallen is het belangrijk dat wij daarvóór dan wel daarná aanvullend nog informatie inwinnen bij uw huisarts, een voormalige behandelaar of andere betrokkenen. Wij doen dit uiteraard altijd in overleg met u en met schriftelijke toestemming van u.In bovengenoemd MDO overleg - waaraan meerdere behandelaren deelnemen en dat onder voorzitterschap staat van een psychiater of een klinisch psycholoog - wordt op basis van de ingebrachte informatie een conclusie en een behandeladvies geformuleerd. De resultaten en adviezen voor verdere behandeling worden vervolgens door uw regiebehandelaar met u besproken.Belangrijk in dit gesprek is dat u uw hulpvraag en de daarop geënte behandeldoelen samen met uw regiebehandelaar formuleert, zodat u zich in het uiteindelijke behandelplan herkend. Ook zullen er mogelijke keuzeopties met u worden besproken. Voor wat betreft de psychologische behandelingen betreft dat de keuze uit verschillende behandelopties, bijvoorbeelda. Langdurend versus kortdurend;b. Behandelmodaliteit, bijvoorbeeld Cognitieve Gedragstherapie of Schematherapie;c. Groepstherapie versus individuele therapie;d. Frequentie (1 x per week of 1 x per twee weken);e. Face to face- of blended-behandeling (combinatie van face-to-face en internettherapie).In sommige gevallen wordt door de psychiater geadviseerd om aanvullend medicatie te gebruiken. Met u wordt zorgvuldig besproken waarom het zinvol is om medicatie te gaan gebruiken, wat daarvan de eventuele nadelen zijn (zoals bijwerkingen en verschijnselen die gepaard kunnen gaan met de afbouw) zodat u samen met de psychiater kan beslissen of u wel of geen medicatie gaat gebruiken. Uiteraard worden ook de verschillende medicamenten aan u voorgelegd. U wordt op deze wijze actief betrokken bij (de keuzes ter zake) uw behandeling. Bij de start van de behandeling wordt de indicerend regiebehandelaar opgevolgd door een coördinerend regiebehandelaar. In sommige gevallen zal dit dezelfde behandelaar zijn.Bij de start van uw behandeling krijgt u tevens van ons een tool in handen waarmee u uw eigen proces kunnen monitoren; de zogenaamde ROM-metingen. Dit zijn digitale vragenlijsten op grond waarvan de resultaten van de behandeling bepaald kunnen worden. PsyMens kent een eigen ROM-protocol waarin de verschillende meetmomenten staan beschreven die zijn gekoppeld aan de zorgpaden. Door in de intakefase uw scores op de ROM-meting te koppelen aan uw aanmeldklachten, uw hulpvraag, uw verwachtingen en de gekozen behandelmodaliteit kan op het volgende geplande evaluatie-moment in nauwe samenspraak met uw behandelaar worden vastgesteld of uw behandeling de gewenste richting in gaat of dat die dient bijgestuurd te worden. Indien de behandeling dient bijgestuurd te worden zal dat opnieuw in overleg met u gebeuren. Dit proces wordt herhaald tot het einde van de behandeling. Tijdens uw behandeling komt u dus meerdere malen (in verschillende fasen) met uw coördinerend regiebehandelaar in gesprek over het verloop van uw behandeling en vindt er gezamenlijke besluitvorming plaats omtrent de verdere invulling van uw behandeling. Dit proces wordt ook wel Shared Decision Making genoemd.

In geval van terugval of crisis?

De voortgang, doelmatigheid en effectiviteit van de behandeling wordt binnen PsyMens voortdurend gemonitord middels zogenaamde ROM-metingen. Voorafgaand aan de behandeling, tussentijds (zoals vastgelegd in het betreffende zorgpad) en aan het eind van de behandeling wordt aan patiënten gevraagd om ROM-vragenlijsten in te vullen. Wanneer een ROM meting door de patiënt is ingevuld, worden de uitkomsten met de patiënt besproken tijdens de evaluatie. Het behandelplan in combinatie met het relevante zorgpad vormt de leidraad voor evaluaties. Waar nodig wordt de behandeling in samenspraak bijgesteld. De evaluaties worden in het patiëntendossier geregistreerd. Wanneer de evaluatie een belangrijke wijziging in de behandeling indiceert, dient met patiënt een nieuw behandelplan te worden opgesteld (hierbij wordt ook de indicerend regiebehandelaar betrokken) of kan in overleg met patiënt worden besloten om intern, dan wel extern door te verwijzen. Ten slotte kan een evaluatie als gevolg van symptoomreductie of het niet voldoen aan de randvoorwaarden (over het algemeen na overleg in het MDO) leiden tot afbouw of beëindiging van de therapie.

Jouw gegevens en privacy

Wordt er toestemming gevraagd om gegevens te delen met professionals die niet bij de behandeling betrokken zijn?

Ja

Vergoedingen

Selecteer een basisverzekering om informatie te zien over vergoedingen bij deze zorgaanbieder.
Selecteer je verzekeraar
Selecteer je basispakket

Behandelaars

Naam
Beroep
Geslacht
C timmer
gz-psycholoog
Vrouw
RW kamminga
gz-psycholoog
Man
B bijleveld
klinisch psycholoog
Man
TJ verhoeven
psychotherapeut
Man
W tielemans
gz-psycholoog
Man
K DE moor
gz-psycholoog
Vrouw
Y deniz
Onbekend
Onbekend
CM korevaar
klinisch psycholoog
Man
MC VAN DER deijl
gz-psycholoog
Vrouw
MJ dufour
psychotherapeut, gz-psycholoog
Vrouw