Wachttijden

Let op: Er zijn twee verschillende soorten wachttijden. De Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en de datum van deze afspraak (de intake). De Behandelwachttijd is het aantal weken tussen de datum van de intake en de start van de behandeling.

Gespecialiseerde ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
3 weken
6 weken

Onder Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
Angststoornissen
8 weken
6 weken

Onder Angststoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Angststoornissen
Bipolaire stemmingsstoornissen
6 weken
3 weken

Onder Bipolaire stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Bipolaire stemmingsstoornissen
Depressieve stemmingsstoornissen
4 weken
4 weken

Onder Depressieve stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Depressieve stemmingsstoornissen
Diagnose onbekend
7 weken
3 weken

Onder Diagnose onbekend vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Diagnose onbekend
Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
10 weken
5 weken

Onder Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
6 weken
7 weken

Onder Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
Neurocognitieve stoornissen
6 weken
6 weken

Onder Neurocognitieve stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Neurocognitieve stoornissen
Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
6 weken
5 weken

Onder Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
14 weken
8 weken

Onder Persoonlijkheidsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Persoonlijkheidsstoornissen
Restgroep
8 weken
5 weken

Onder Restgroep vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Restgroep
Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
4 weken
4 weken

Onder Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
9 weken
7 weken

Onder Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
7 weken
11 weken

Onder Trauma en stressorgerelateerde stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
Voedings- en eetstoornissen
6 weken
7 weken

Onder Voedings- en eetstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Voedings- en eetstoornissen

Vergoedingen

Selecteer een basisverzekering om informatie te zien over vergoedingen bij deze zorgaanbieder.
Selecteer je verzekeraar
Selecteer je basispakket

Behandelaars

Naam
Beroep
Geslacht
DA antonides
gz-psycholoog
Vrouw
K bakx
gz-psycholoog
Man
RE blom
psychiater
Vrouw
V bon
psychiater
Man
IFJ bronnenberg
gz-psycholoog
Vrouw
FMJ bruggeman
psychiater
Vrouw
V VAN bruggen
gz-psycholoog
Man
AJ ferwerda
psychiater
Vrouw
MM frohn
psychiater
Vrouw
MFR VAN geijtenbeek
klinisch psycholoog
Vrouw