Wachttijden

Let op: Er zijn twee verschillende soorten wachttijden. De Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en de datum van deze afspraak (de intake). De Behandelwachttijd is het aantal weken tussen de datum van de intake en de start van de behandeling.

Gespecialiseerde ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
6 weken
0 weken

Onder Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
Angststoornissen
6 weken
0 weken

Onder Angststoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Angststoornissen
Bipolaire stemmingsstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Bipolaire stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Bipolaire stemmingsstoornissen
Depressieve stemmingsstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Depressieve stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Depressieve stemmingsstoornissen
Diagnose onbekend
6 weken
0 weken

Onder Diagnose onbekend vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Diagnose onbekend
Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
Neurocognitieve stoornissen
6 weken
0 weken

Onder Neurocognitieve stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurocognitieve stoornissen
Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
6 weken
0 weken

Onder Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Persoonlijkheidsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Persoonlijkheidsstoornissen
Restgroep
6 weken
0 weken

Onder Restgroep vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Restgroep
Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
6 weken
0 weken

Onder Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
6 weken
0 weken

Onder Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
6 weken
0 weken

Onder Trauma en stressorgerelateerde stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
Voedings- en eetstoornissen
6 weken
0 weken

Onder Voedings- en eetstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Voedings- en eetstoornissen

Cliëntervaringen

Scores

(Gebaseerd op 38 ervaringen)
9,0/10
9,6/10
9,6/10
9,4/10
9,2/10

De gang van zaken in de praktijk (Kwaliteitsstatuut)

Alle zorgaanbieders in de ggz hebben een ‘kwaliteitsstatuut’. In het kwaliteitsstatuut beschrijft een aanbieder onder meer met welke klachten je terecht kunt en hoe het zorgtraject is geregeld. Je kunt het hele kwaliteitsstatuut vinden op de website van de aanbieder, of er naar vragen als je er bent. Hieronder kun je lezen hoe een aantal zaken bij de aanbieder is geregeld.

Zorgaanbod

Wat is de algemene werkwijze in de praktijk?

De instelling biedt deskundige psychiatrische diagnostiek en behandelingen voor volwassenen, vanaf de leeftijd van 18 jaar. Er wordt gewerkt met een kleinschalig team van behandelaren die ingezet kunnen worden indien geïndiceerd, denk aan psychologen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, dramatherapeuten, psychomotorisch therapeut.De instelling wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en korte lijnen.Voor bijna alle psychiatrische problemen, zoals depressieve klachten, stemmingswisselingen, angstklachten, ADHD, psychotische stoornissen, identiteitsproblemen etc. kan men bij de instelling terecht. Indien er regelmatig crisissituaties ontstaan, waarbij bijvoorbeeld opnames nodig zijn, dan is een grotere GGZ-instelling zoals GGNet of Dimence waarschijnlijk passender.

Met welke klachten kun je terecht?

Onbekend

Aanmelding en intake

Hoe verloopt de aanmelding en intake?

De telefonische aanmelding of email komt binnen bij het secretariaat.Secretariaat maakt een afspraak voor intake.Secretariaat verzend naar de patiënt een afspraakbevestiging met een biografie-invulformulier en een ROM vragenlijst. Alle getekende en binnengekomen documenten, alsook de ROM uitslagen worden opgeslagen in het dossier.De intake wordt verzorgd door Drs. S.J. Timmer en of een andere indicerend regiebehandelaar.

Behandelproces

Hoe wordt de voortgang van de behandeling gevolgd?

Elk half jaar worden de voortgang van de behandeling geëvalueerd met de patiënt. Daarnaast krijgt de patiënt jaarlijks een vragenlijst, de BSI, die we in het face to face contact bespreken. Zo nodig wordt op basis daarvan het behandelplan aangepast.

Hoe wordt de behandeling geëvalueerd?

Halfjaarlijks mbv BSI en Behandelplan

Hoe wordt de tevredenheid van cliënten gemeten?

Bij afsluiting van de behandeling stuur ik een vragenlijst: CQI

Hoe is de communicatie met de cliënt georganiseerd?

Bij aanvang van de behandeling maken we een behandelplan. Deze wordt tevens, indien de patient daar geen bezwaar tegen heeft, naar de huisarts gestuurd.

Na de behandeling

Worden de resultaten en vervolg besproken?

Ja

Jouw gegevens en privacy

Wordt er toestemming gevraagd om gegevens te delen met professionals die niet bij de behandeling betrokken zijn?

Ja

Vergoedingen

Selecteer een basisverzekering om informatie te zien over vergoedingen bij deze zorgaanbieder.
Selecteer je verzekeraar
Selecteer je basispakket

Behandelaars

Naam
Beroep
Geslacht
SJ timmer
psychiater
Vrouw
L hissink
gz-psycholoog
Vrouw
SA VAN DER laan
psychiater
Vrouw
CA loth
verpleegkundig specialist ggz
Vrouw
AMC ypma-de vries
gz-psycholoog
Vrouw
H markink
verpleegkundig specialist ggz
Vrouw
T emons
psychotherapeut, gz-psycholoog
Man
DJ VAN harten
verpleegkundig specialist ggz
Vrouw
WH reesink
verpleegkundig specialist ggz
Vrouw
MF hermans
klinisch psycholoog
Man