Wachttijden

Let op: Er zijn twee verschillende soorten wachttijden. De Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en de datum van deze afspraak (de intake). De Behandelwachttijd is het aantal weken tussen de datum van de intake en de start van de behandeling.

Basis ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Alle aandoeningen
0 weken
0 weken
Gespecialiseerde ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
0 weken
0 weken

Onder Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
Angststoornissen
0 weken
0 weken

Onder Angststoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Angststoornissen
Bipolaire stemmingsstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Bipolaire stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Bipolaire stemmingsstoornissen
Depressieve stemmingsstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Depressieve stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Depressieve stemmingsstoornissen
Diagnose onbekend
0 weken
0 weken

Onder Diagnose onbekend vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Diagnose onbekend
Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
Neurocognitieve stoornissen
0 weken
0 weken

Onder Neurocognitieve stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Neurocognitieve stoornissen
Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
0 weken
0 weken

Onder Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Persoonlijkheidsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Persoonlijkheidsstoornissen
Restgroep
0 weken
0 weken

Onder Restgroep vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Restgroep
Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
0 weken
0 weken

Onder Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
0 weken
0 weken

Onder Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
0 weken
0 weken

Onder Trauma en stressorgerelateerde stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
Voedings- en eetstoornissen
0 weken
0 weken

Onder Voedings- en eetstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

  • Voedings- en eetstoornissen

Cliëntervaringen

De zorgaanbieder heeft deze gegevens niet aangeleverd.

De gang van zaken in de praktijk (Kwaliteitsstatuut)

Alle zorgaanbieders in de ggz hebben een ‘kwaliteitsstatuut’. In het kwaliteitsstatuut beschrijft een aanbieder onder meer met welke klachten je terecht kunt en hoe het zorgtraject is geregeld. Je kunt het hele kwaliteitsstatuut vinden op de website van de aanbieder, of er naar vragen als je er bent. Hieronder kun je lezen hoe een aantal zaken bij de aanbieder is geregeld.

Zorgaanbod

Wat is de algemene werkwijze in de praktijk?

Anke Bakker heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg , zowel in eigen praktijk als ook jaren in de grotere GGZinstellingen.Patiënten kunnen met de volgende problematiek in mijn praktijk terecht ( zoals aandachtsgebieden, type klachten en behandelvormen): Als er psychische klachten zijn zoals: intense en/of langdurige somberheid, sterke minderwaardigheidsgevoelens, assertiviteitsproblemen, identiteitsvragen, persoonlijkheidsproblematiek, arbeidsgerelateerde problemen, gecompliceerde rouwverwerking of andere verwerkingsproblematiek en relatieproblematiek( moeite met intimiteit/het leggen van contacten, seksuele problemen), herhalen van conflicten in relaties of op het werk. Of lichamelijke klachten, waarvoor geen lichamelijke oorzaak gevonden kan worden , zoals vermoeidheidsklachten ,hoofdpijn en andere aan spanning gerelateerde lichamelijke klachten.

Met welke klachten kun je terecht?

Onbekend

Aanmelding en intake

Hoe verloopt de aanmelding en intake?

Na aanmelding vindt er op korte termijn een eerste intakegesprek plaats.De intakeprocedure bestaat uit 2 intakegesprekken en en adviesgesprek.In de intakegesprekken probeert de therapeut een completer beeld te krijgen van de moeilijkheden, de persoonlijke geschiedenis, de mogelijkheden, motivatie en doel van de behandeling.Vervolgens doet de therapeut in het adviesgesprek een behandelvoorstel.Wij streven ernaar, dat degene, die de intake doet ook de behandeling start.In overleg met de cliënt zal een therapievorm en behandeldoel gekozen worden. Er is geen wachttijd tussen deze gesprekken en de sart van de behandeling.

Behandelproces

Hoe wordt de voortgang van de behandeling gevolgd?

De behandeling richt zich op het bereiken van de in het behandelplan gestelde te bereiken doelen.Tijdens de therapie zal de voortgang met de client worden besproken om zo tot de afronding van de behandeling te komen.Bij het bereiken van de doelen wordt de behandeling afgerond. Er wordt een afsluitende brief aan de verwijzer gestuurd.De bereikte resultaten worden gemeten middels de ROMmeting. Deze ROM wordt zowel aan het begin als middeen en einde van de behandeling afgenomen.Mochten de doelen niet bereikt worden, zal na overleg met de client een terugverwijzing naar de verwijzer plaatsvinden.

Hoe wordt de behandeling geëvalueerd?

De eerste 3mnd na de start van de behandeling .Een half jaar bij langerdurende behandelingen op persoonlijkheidsproblematiek

Hoe wordt de tevredenheid van cliënten gemeten?

In gesprek met cliënten bij afsluiting en cliënten krijgen bij afronding de de vragenlijst de CQI-GGZ-VZ-AKWA toegestuurd.

Hoe is de communicatie met de cliënt georganiseerd?

Tijdens de behandeling vindt er regelmatig een evaluatie plaats over het beloop van de behandeling en de behaalde doelen. Dit wordt besproken en schriftelijk vastgelegd.

Na de behandeling

Worden de resultaten en vervolg besproken?

Ja

Jouw gegevens en privacy

Wordt er toestemming gevraagd om gegevens te delen met professionals die niet bij de behandeling betrokken zijn?

Ja

Vergoedingen

Selecteer een basisverzekering om informatie te zien over vergoedingen bij deze zorgaanbieder.
Selecteer je verzekeraar
Selecteer je basispakket

Behandelaars

Naam
Beroep
Geslacht
A bakker
klinisch psycholoog
Vrouw