Wachttijden

Let op: Er zijn twee verschillende soorten wachttijden. De Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en de datum van deze afspraak (de intake). De Behandelwachttijd is het aantal weken tussen de datum van de intake en de start van de behandeling.

Gespecialiseerde ggz
Aanmeldwachttijd
Behandelwachttijd
Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
1 week
5 weken

Onder Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn
Angststoornissen
9 weken
4 weken

Onder Angststoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Angststoornissen
Bipolaire stemmingsstoornissen
2 weken
4 weken

Onder Bipolaire stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Bipolaire stemmingsstoornissen
Depressieve stemmingsstoornissen
7 weken
4 weken

Onder Depressieve stemmingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Depressieve stemmingsstoornissen
Diagnose onbekend
9 weken
3 weken

Onder Diagnose onbekend vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Diagnose onbekend
Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
1 week
5 weken

Onder Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Middelgerelateerde en verslavingsstoornissen
Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
31 weken
10 weken

Onder Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen
Neurocognitieve stoornissen
6 weken
1 week

Onder Neurocognitieve stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Neurocognitieve stoornissen
Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
21 weken
5 weken

Onder Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
6 weken
2 weken

Onder Persoonlijkheidsstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Persoonlijkheidsstoornissen
Restgroep
5 weken
1 week

Onder Restgroep vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Restgroep
Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
5 weken
2 weken

Onder Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen
Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
7 weken
1 week

Onder Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Somatische symptoomstoornis en verwante stoornissen
Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
8 weken
6 weken

Onder Trauma en stressorgerelateerde stoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Trauma en stressorgerelateerde stoornissen
Voedings- en eetstoornissen
10 weken
5 weken

Onder Voedings- en eetstoornissen vallen onder andere de onderstaande aandoeningen. Neem altijd contact op met de aanbieder om te controleren of de aandoening ook daadwerkelijk behandeld wordt.

 • Voedings- en eetstoornissen

Vergoedingen

Selecteer een basisverzekering om informatie te zien over vergoedingen bij deze zorgaanbieder.
Selecteer je verzekeraar
Selecteer je basispakket

Behandelaars

Naam
Beroep
Geslacht
DA antonides
gz-psycholoog
Vrouw
Y aouaj
psychiater
Man
G ay
gz-psycholoog
Vrouw
MMC boer
verpleegkundig specialist ggz
Vrouw
JJ boulogne-marttin
gz-psycholoog
Vrouw
SA bringmann
psychiater
Vrouw
IFJ bronnenberg
gz-psycholoog
Vrouw
V VAN bruggen
gz-psycholoog
Man
J chrispijn
psychotherapeut, gz-psycholoog
Vrouw
JL de jonge
psychiater
Man